کد خبر: 4263073
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۷
رئیس سازمان صداوسیما:

صداوسیما مرجع ملی در بحران‌ها و تحولات بزرگ است

پیمان جبلی با اشاره به جایگاه بی‌بدیل رسانه ملی در مواجهه با بحران‌های اجتماعی، سیاسی و نظامی گفت: حتی منتقدان نیز در بزنگاه‌های حساس، نگاهشان به صداوسیماست. 

جشن دانش‌آموختگی دانشکده دین و رسانه قمبه گزارش ایکنا از قم، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در جشن دانش‌آموختگی دانشکده دین و رسانه قم که شامگاه 12 بهمن‌ماه برگزار شد، با اشاره به جایگاه بی‌بدیل رسانه ملی در مواجهه با بحران‌های اجتماعی، سیاسی و نظامی گفت: منتقدان نیز در بزنگاه‌های حساس، نگاهشان به صداوسیماست.

وی با اشاره به سابقه چهار دهه‌ای صداوسیما در پوشش بحران‌ها، از دوران انقلاب و دفاع مقدس گرفته تا تحریم‌ها و عملیات وعده صادق تصریح کرد: در لحظات حساس، رسانه‌ها نقشی کلیدی در شکل‌دهی افکار عمومی دارند و ما توانستیم با مدیریت رسانه‌ای، تصویر پیروزی را به‌درستی ترسیم کنیم.

جبلی با اشاره به سند تحول صداوسیما، آن را نقشه راه سازمان دانست و اظهار کرد: این سند بر سه محور «تحول محتوایی، تحول رویکردی و تحول سازوکاری» بنا شده و اجرای آن، اولویت قطعی ماست.

رئیس رسانه ملی از افزایش تعامل با بدنه علمی و دانشگاهی خبر داد و گفت: رسانه‌ای که بر پایه پژوهش و دانش حرکت نکند، دچار عقب‌ماندگی خواهد شد. ما در این دوره رکورد جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه صداوسیما و دانشکده دین و رسانه را شکسته‌ایم و برنامه‌های ویژه‌ای برای حمایت از آنان داریم. 

جبلی اظهار کرد: در صداوسیما، رقابت بر سر کیفیت است و هر کس نتواند کار حرفه‌ای و اثرگذار ارائه دهد، از گردونه تولید خارج خواهد شد. رسانه ملی فقط برای ۱۰ یا ۲۰ درصد جامعه برنامه نمی‌سازد، بلکه مأموریت ما تأثیرگذاری بر تمام اقشار مردم است. 

تحول در جذب نیروی انسانی متخصص در صداوسیما

شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما در ادامه بر لزوم تغییرات اساسی در ساختار جذب نیروی انسانی متخصص تأکید کرد و گفت: امروز دانشگاه صداوسیما به‌عنوان مهم‌ترین مسیر تأمین نیروی انسانی سازمان شناخته می‌شود.

وی با اشاره به تحولات اخیر در سیاست‌های جذب فارغ‌التحصیلان، از افزایش فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان در رشته‌های مختلف مانند ارتباطات، دین و رسانه، و تولید سیما خبر داد.

اسفندیاری نقش رسانه‌ها را در تحولات اخیر منطقه و روایت‌سازی‌های رسانه‌ای مهم دانست و گفت: رسانه‌ها می‌توانند در بحران‌ها نقشی فراتر از ابزار‌های نظامی ایفا کنند. فارغ‌التحصیلان دانشکده دین و رسانه باید کیفیت و نوآوری را در اولویت قرار دهند و با خلاقیت و مسئولیت‌پذیری در تقویت هویت ملی و انقلابی کشور نقش‌آفرینی کنند.

انتهای پیام
captcha